Mleté maso s rajčaty a vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Maso mleté - mix
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 8 ks Rajčata
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 453 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 264 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 184 mg
  • Draslík 483.1 mg
  • Vláknina 4813.8 mg
  • Vitamín A 4813.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, rychle opečeme, osolíme a opepříme. Potom přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a vše dusíme.

  • 2

    Když šťáva trochu vysmahne, přilijeme rozkvedlaná vejce, zamícháme a necháme mírně ztuhnout.

  • 3

    Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu