Husa s podpoušťkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Husí maso pečené
  • 500 ml Hovězí vývar základní
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Husí sádlo
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 678 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 330 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 140 mg
  • Draslík 80.9 mg
  • Vláknina 42 mg
  • Vitamín A 42 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přimícháme mouku a osmahneme. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme šťávu z pečeně (vypečené sádlo), dle chuti přidáme kmín, řádně rozšleháme a povaříme na omáčku.

  • 2

    V omáčce poté podusíme zbytky husy.

Komentáře k receptu