Mandlový marcipán

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 150 g Mandle
  • 220 g Cukr moučkový
  • 0.5 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 173 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 109.5 mg
  • Vláknina 3660 mg
  • Vitamín A 3660 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 3.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mandle spaříme ve vroucí vodě a oloupeme.

  • 2

    Oloupané mandle najemno umeleme a v misce smícháme s cukrem a polovinou čerstvého bílku. Suroviny zpracujeme na hladkou hmotu.

Komentáře k receptu