Dušené krabí kari s jogurtem
Suroviny
- 120 g Jogurt bílý
 - 400 g Krab
 - 1 kávová lžička Zázvor mletý
 - 0.25 kávová lžička Hřebíček
 - 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 0.5 kávová lžička Kmín drcený
 - 2 ks Cibule
 - 1 špetka Sůl
 - 4 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Petržel kudrnka
 - 1 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 374 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 62.9 mg
 - Draslík 535.9 mg
 - Vláknina 2587.3 mg
 - Vitamín A 2587.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V malém množství vody rozmícháme utřený česnek a zázvor. Cibuli nakrájíme a na rozpáleném oleji osmahneme do zlatova.
 - 
                                2
Přidáme krabí maso, jogurt, ostatní koření a nasekanou petrželku.
 - 
                                3
Za stálého míchání podusíme, poté podlijeme česnekovou směsí a ochutíme solí. Dusíme do měkka, ihned podáváme.