Směs základního koření na rožnění
Suroviny
- 0.5 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
 - 1 kávová lžička Pepř černý celý
 - 1 kávová lžička Celerové semínko
 - 0.5 kávová lžička Majoránka
 - 0.5 kávová lžička Tymián
 - 1 polévková lžíce Cukr třtinový
 - 1 polévková lžíce Hořčice v prášku
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 128 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 406 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 303.2 mg
 - Vláknina 8771 mg
 - Vitamín A 8771 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celý pepř a nažky celeru roztlučeme v hmoždíři. Roztlučené koření smícháme s ostatním kořením.
 - 
                                2
Základní koření je středně ostré, vtírá se do masa před grilováním.