Pikantní tataráček z pražmy
Suroviny
- 1200 g Pražma královská
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 0.25 kávová lžička Tabasco
 - 1 kávová lžička Kerblík
 - 3 ks Cibulka jarní
 - 1 ks Okurka salátová
 - 2 špetka Pepř černý mletý
 - 1 polévková lžíce Petržel - nať
 - 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
 - 1 polévková lžíce Pažitka
 - 3 polévková lžíce Citronová šťáva
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 29 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 202 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 292.9 mg
 - Vláknina 2539.3 mg
 - Vitamín A 2539.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné maso z pražmy královské nahrubo nasekáme v robotu.
 - 
                                2
V salátové míse smícháme nasekané maso s oloupanými, nadrobno nakrájenými jarními cibulkami, oloupanou, na kostičky nakrájenou salátovou okurkou a s nasekanými bylinkami.
 - 
                                3
Tatarák dochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a několika kapkami tabasca.
 - 
                                4
Ihned podáváme.