Pudinková buchta

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Cukr krupice
  • 200 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 450 g Zakysaná smetana
  • 500 ml Mléko polotučné
  • 100 ml Olej stolní
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 hrst Čokoláda hořká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 731 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 181 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 53 g
  • Cholesterol 220.5 mg
  • Draslík 407.4 mg
  • Vláknina 3454.7 mg
  • Vitamín A 3454.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z pudinkového prášku a mléka uvaříme dle návodu pudink.

  • 2

    Ze všech surovin zpracujeme piškotové těsto. Vlijeme do něj uvařený pudink a dáme upéct.

  • 3

    Necháme vychladnout.

  • 4

    Smícháme vanilkový cukr a smetany a směs rozetřeme na moučník. Posypeme strouhanou čokoládou.

Komentáře k receptu