Ovoce s čokoládovým krémem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 324 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 17 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 10.5 mg
- Draslík 330.5 mg
- Vláknina 8200 mg
- Vitamín A 8200 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 734.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maliny, jahody a vypeckované třešně vsypeme do misky a na hodinu dáme do mrazáku. Ovoce musí být zmrzlé. Poté je rozdělíme do mističek. 
- 
                                2Na malé pánvi zahříváme jogurt s bílou čokoládou rozlámanou na kousky, dokud se čokoláda nerozpustí. Směs se nesmí vařit, aby se jogourt nesrazil. 
- 
                                3Směsí zalijeme zmrazené ovoce a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        