Asijská omáčka se zázvorem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 196 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 10 g
- Sodík 315 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 0.7 mg
- Draslík 139.7 mg
- Vláknina 2135 mg
- Vitamín A 2135 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, zázvor očistíme, nastrouháme nahrubo, papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na nudličky. 
- 
                                2V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zázvor, papriku, krátce osmahneme, zalijeme vývarem, ochutíme hnědým cukrem, vinným octem, kečupem, sójovou omáčkou a povaříme. Solamyl rozmícháme v trošce vody, omáčku zahustíme, důkladně promícháme, necháme projít varem a odstavíme. Před podáváním necháme omáčku vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        