Salát z čerstvého ovoce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 1 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 762 mg
- Vláknina 16989.7 mg
- Vitamín A 16989.7 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 110.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V kastrůlku svaříme vodu z cukrem a citronovou kůrou (asi 1 minutu). Procedíme do mísy a necháme vychladnout. 
- 
                                2Oloupané, na dílky rozdělené grapefruity a pomeranče přidáme do mísy, přisypeme omyté víno, oloupané, na plátky nakrájené hrušky a oloupané, na kolečka nakrájené banány. Vše zlehka promícháme, aby se ovoce obalilo sirupem. 
- 
                                3Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a salát necháme před podáváním 1 hodinu chladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        