Tmavá čokoládová poleva

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 175 g Čokoláda hořká
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Sirup Golden
  • 3 polévková lžíce Mléko plnotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 307 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 19 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 13 mg
  • Draslík 246.4 mg
  • Vláknina 6125 mg
  • Vitamín A 6125 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 42 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve vodní lázni s teplou vodou zahřejeme čokoládu a máslo, až se rozpustí a je hladká, občas promícháme. Odstavíme z plotny.

  • 2

    Metlou vmícháme sirup a mléko, až je poleva hladká.

  • 3

    Polevu roztíráme na dezerty dokud je teplá.

Komentáře k receptu