Červenorybízová pěna
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 263 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 14 g
- Sodík 19 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 46.1 mg
- Draslík 402.1 mg
- Vláknina 10750 mg
- Vitamín A 10750 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Smícháme jogurt se šlehačkou, přidáme cukr a ušleháme do hladké, lehké pěny. Vložíme do lednice. 
- 
                                2Rybíz omyjeme, odstopkujeme a asi polovinu vmícháme do vychlazené pěny. 
- 
                                3Rozdělíme do pohárů, posypeme zbytkem rybízu a dle chuti posypeme cukrem. Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        