Pěna z kaki
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 390 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 19 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 63.3 mg
- Draslík 310.4 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kaki rozkrojíme, vydlabeme dužinu, vložíme do mísy a rozmačkáme vidličkou. Přidáme mascarpone, smetanu, cukr a metlou nebo šlehačem vyšleháme do pěny. 
- 
                                2Pěnu rozdělíme do mističek a před podáváním vychladíme v lednici. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        