Broskve v bílém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 386.5 mg
 - Vláknina 5400 mg
 - Vitamín A 5400 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve vložíme na okamžik do vařící vody, vyjmeme je a zchladíme ve studené vodě. Oloupeme je, vypeckujeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Připravené broskve urovnáme do pohárů, prosypeme cukrem a zalijeme vínem. Necháme chvíli v chladu proležet a podáváme.