Jablečná rozvárka s jáhlami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 175 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 66 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 279.7 mg
 - Vláknina 10520.5 mg
 - Vitamín A 10520.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a chvíli podusíme ve vodě.
 - 
                                2
K částečně měkkým jablkům přidáme propláchnuté a spařené jáhly. Mírně osolíme, přidáme hřebíček a uvaříme doměkka.
 - 
                                3
Při podávání dezert pocukrujeme.