Lesní ovoce s pomerančovou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 374 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 25 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 567.3 mg
 - Draslík 158.5 mg
 - Vláknina 9465.4 mg
 - Vitamín A 9465.4 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo zahřejeme, přidáme med a necháme zkaramelizovat. Přidáme pomerančovou šťávu a karamel provaříme. Přidáme skořici, hřebíčky a ovoce, necháme pomalu provářet.
 - 
                                2
Žloutky s pomerančovou šťávou a pomerančovým likérem, cukrem a vanilkovým cukrem ve vodní lázni vaříme do pěny. Pomerančovou pěnu nalijeme na talířky, na ni rozdělíme ovoce, ozdobíme lístky máty, případně i hoblinkami pomerančové kůry a podáváme.