Broskve s medovo - levandulovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 349 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 16 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 382.7 mg
 - Draslík 385.4 mg
 - Vláknina 5495 mg
 - Vitamín A 5495 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.3 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V malém kastrůlku zvolna zahřejeme mléko. Pomalu přidáváme cukr smíchaný se žloutky. Zahříváme dokud směs nezhoustne, ale nevaříme! Poté odstavíme, přidáme med a levandulové květy.
 - 
                                2
Broskve vložíme na několik minut do horké vody, potom zchladíme a oloupeme.
 - 
                                3
Na talíře dáme sušenky, na ně položíme broskve a přelijeme medovo-levandulovým krémem.