Broskve s rybízovou marmeládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 40 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 22 mg
 - Draslík 194.5 mg
 - Vláknina 2200 mg
 - Vitamín A 2200 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme, oloupeme, rozkrojíme napůl a vypeckujeme. Broskve vložíme do misky, zakapeme brandy a likérem. Necháme uležet.
 - 
                                2
Do vychlazených pohárků vložíme porce zmrzliny, nevrch položíme broskve, šťávu z misky po broskvích smícháme s rybízovou marmeládou a porce v pohárcích přelijeme.
 - 
                                3
Dezert podáváme velmi vychlazený.