Sušená jahodová pasta s jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 42 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 130.3 mg
 - Vláknina 3901.3 mg
 - Vitamín A 3901.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablko oloupeme, odstraníme jádřinec a nadrobno nakrájíme. Jahody nasypeme do mixéru, rozmixujeme, přidáme jablko a agar.
 - 
                                2
Hmotu rozprostřeme na pečicí papír ve vrstvě silné cca 1 cm a v troubě předehřáté na 70 °C rychle usušíme. Hotovou pastu nakrájíme na čtverečky a po vychladnutí podáváme.