Vanilková pannacotta s malinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 272 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 34 mg
 - Draslík 172.7 mg
 - Vláknina 12000 mg
 - Vitamín A 12000 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 84.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vydlabeme vanilkový lusk.
 - 
                                2
Lusk, dřeň a cukr povaříme 15 minut se smetanou a poté lusk vyjmeme.
 - 
                                3
Do horké smetany přidáme želatinu a rozpustíme ji za stálého míchání.
 - 
                                4
4 formičky vypláchneme studenou vodou a naplníme smetanou.
 - 
                                5
Chladíme přikryté 4 hodiny.
 - 
                                6
Část malin dáme stranou a ostatní rozmixujeme na pyré. Smícháme s vanilkovým cukrem a malinovou šťávou a rozdělíme na 4 talíře.
 - 
                                7
Misky s krémem dáme na pár minut do horké vody a vyklopíme na pyré.
 - 
                                8
Ozdobíme malinami a rozpuštěnou čokoládou.