Jablečný desert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 67 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 130.7 mg
 - Vláknina 4559.3 mg
 - Vitamín A 4559.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přidáme cukr, vodu, dochutíme citronovou šťávou, a dusíme asi 15 minut. Nakonec přilijeme v trošce studené vody rozmícháný pudinkový prášek a krátce povaříme. Nalijeme do vodou vypláchnutých misek a necháme vystydnout. Podáváme chlazené.