Ovoce s čokoládovým krémem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Jahody zahradní
  • 250 g Maliny
  • 250 g Třešně
  • 300 g Čokoláda bílá
  • 5 polévková lžíce Jogurt bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 324 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 49 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 10.5 mg
  • Draslík 330.5 mg
  • Vláknina 8200 mg
  • Vitamín A 8200 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 734.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maliny, jahody a vypeckované třešně vsypeme do misky a na hodinu dáme do mrazáku. Ovoce musí být zmrzlé. Poté je rozdělíme do mističek.

  • 2

    Na malé pánvi zahříváme jogurt s bílou čokoládou rozlámanou na kousky, dokud se čokoláda nerozpustí. Směs se nesmí vařit, aby se jogourt nesrazil.

  • 3

    Směsí zalijeme zmrazené ovoce a ihned podáváme.

Komentáře k receptu