Sušená jahodová pasta s jablkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Jahody zahradní
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Agar
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 42 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 130.3 mg
  • Vláknina 3901.3 mg
  • Vitamín A 3901.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablko oloupeme, odstraníme jádřinec a nadrobno nakrájíme. Jahody nasypeme do mixéru, rozmixujeme, přidáme jablko a agar.

  • 2

    Hmotu rozprostřeme na pečicí papír ve vrstvě silné cca 1 cm a v troubě předehřáté na 70 °C rychle usušíme. Hotovou pastu nakrájíme na čtverečky a po vychladnutí podáváme.

Komentáře k receptu