Muzika ze sušeného ovoce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 500 g Švestky sušené
  • 500 g Křížaly (sušená jablka)
  • 500 g Hrušky sušené
  • 200 g Cukr krystal
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Rozmarýn sušený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 226 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 24 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 60 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 436.4 mg
  • Vláknina 12121.7 mg
  • Vitamín A 12121.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sušené ovoce propláchneme, nasypeme do kastrolu a zalijeme dostatečným množstvím vody, aby vše bylo ponořené. Přidáme cukr, nastrouhanou citrónovou kůru, rozmarýn a povaříme.

  • 2

    Po vychladnutí ihned podáváme, nebo uložíme do zásoby.

Komentáře k receptu