Směs čerstvého ovoce v bílé a tmavé čokoládě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Ananas
  • 50 g Jahody zahradní
  • 50 g Kiwi
  • 50 g Maliny
  • 100 g Mango
  • 100 g Čokoláda bílá
  • 100 g Čokoláda 70% kakao
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 313 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 30 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 5.3 mg
  • Draslík 218.8 mg
  • Vláknina 6375.5 mg
  • Vitamín A 6375.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechno ovoce očistíme, omyjeme a osušíme. Každý druh čokolády zvlášť rozehřejeme a ve vlažné libovolně namáčíme ovoce. Necháme oschnout a podáváme.

Komentáře k receptu