Hrušky v sirupu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 3 kávová lžička Citronová šťáva
  • 4 ks Hrušky
  • 5 polévková lžíce Cukr třtinový
  • 1 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 156 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 204.9 mg
  • Vláknina 9981 mg
  • Vitamín A 9981 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hrušky rozpůlíme,vyndáme jadřinec.Půlky položíme na talíř a pokapeme citronem.

  • 2

    V kastrůlku na mírném ohni za stálého míchání rozehřejeme cukr ve vodě.Necháme vychladnout.

  • 3

    Hrušky polijeme sladkým sosem a posypeme najemno nasekanými oříšky a můžeme podávat.

Komentáře k receptu