Broskve s jahodovou pěnou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 302 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 16 g
- Sodík 30 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 51.2 mg
- Draslík 189.1 mg
- Vláknina 2400 mg
- Vitamín A 2400 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Broskve spaříme horkou vodou, ihned ponoříme do studené vody, vyjmeme, oloupeme, rozkrojíme napůl, vyjmeme pecky, půlky broskví vložíme do misky, zalijeme brandy a likérem. přisypeme trochu cukru a necháme odležet. 
- 
                                2Jahodovou zmrzlinu necháme změknout, přimícháme smetanu a vyšleháme do pěny. Dáme na mrazák. 
- 
                                3Do vychlazených pohárků naporcujeme mraženou pěnu, na ni položíme okapané broskve, zakápneme ještě curacaem a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        