Zmrzlina broskvová

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Broskve
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 50 ml Pomerančová šťáva
  • 60 ml Likér broskvový
  • 400 ml Sirup Monin - grenadina
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 18 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 58 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 197.8 mg
  • Vláknina 2560 mg
  • Vitamín A 2560 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme jádra a nakrájíme na kousky. Vsypeme je do misky, zalijeme likérem a necháme deset minut marinovat.

  • 2

    Obsah misky překlopíme do mixéru, přilijeme sirup, pomerančovou šťávu, zakápneme citronovou šťávou a dobře rozmixujeme.

  • 3

    Hmotu nalijeme do zmrzlinových formiček a dáme zamrazit.

  • 4

    Tato zmrzlina se výborně hodí k přípravě letních zmrzlinových a ovocných pohárů.

Komentáře k receptu