Bramborová kaše s parmezánem a šunkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 643 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 1057 mg
 - Vláknina 12516 mg
 - Vitamín A 12516 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, opláchneme, nakrájíme a vložíme do osolené vody. Vaříme doměkka zhruba 20 minut. Parmezán nastrouháme na hobliny, bazalku nasekáme nadrobno.
 - 
                                2
Uvařené brambory slijeme, prolisujeme, zalijeme olejem a smícháme s dvěma třetinami sýra a bazalkou. Kaši vymícháme a prohřejeme.
 - 
                                3
Horkou kaši podáváme posypanou zbylým parmezánem a plátky šunky.