Růžičková kapusta dušená na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 89 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 98 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 4.2 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 10525 mg
 - Vitamín A 10525 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou růžičkovou kapustu krátce povaříme v osolené vodě, vyjmeme a necháme okapat.
 - 
                                2
Potom ji osmahneme na rozehřátém másle, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Podáváme jako přílohu k masu.