Rajčatový salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 50 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 163.5 mg
 - Vláknina 2036 mg
 - Vitamín A 2036 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata spaříme a oloupeme. Nakrájíme na kostičky, omyté ředkvičky na plátky a cibuli na kolečka. Na talířky položíme listy hlávkového salátu, na ně položíme kousky rajčat a ředkviček, navrch trochu cibule, osolíme, zakapeme olejem a citronovou šťávou.
 - 
                                2
Salát podáváme vychlazený.