Závitky z králičího masa na houbovém krému
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 794 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 64 g
 - Sodík 482 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 240 mg
 - Draslík 1069.8 mg
 - Vláknina 7322.3 mg
 - Vitamín A 7322.3 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný a omytý králičí hřbet mírně naklepeme a rozdělíme na stejné díly. Každý díl osolíme a přiložíme na něj plátek slaniny. Zabalíme do závitku a zvolna pečeme na teflonové pánvi dozlatova.
 - 
                                2
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme očištěné, nakrájené houby, mírně orestujeme, osolíme a podusíme asi 10 minut. Potom přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou, promícháme a povaříme ještě 10 minut.
 - 
                                3
Závitky podélně rozkrojíme a podáváme na houbovém krému.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.