Brambory s hříbky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 353 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 1343.1 mg
 - Vláknina 12175.4 mg
 - Vitamín A 12175.4 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Promícháme je s hříbky udušenými na másle a přelijeme je českou cibulovou omáčkou.
 - 
                                3
Cibulovou omáčku připravíme z hovězího vývaru, máslové zásmažky, osmažené cibule a okořeníme muškátovým květem.