Dušené zelí kysané na sádle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 165 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 201 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 12.1 mg
 - Draslík 71.3 mg
 - Vláknina 6465.3 mg
 - Vitamín A 6465.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sádlo vložíe do hrnce, rozpálíme, vložíme oloupanou, na tenké plátky nakrájenou cibuli a osmahneme do zlatova. Posypeme moukou, dobře promícháme, přidáme kmín a přimícháme nescezené zelí. Vše důkladně promícháme, přiklopíme poklicí a dusíme přibližně 15 - 20 minut. Po dobu dušení občas promícháváme.
 - 
                                2
Hotové zelí dochutíme solí, pepřem, podle potřeby cukrem a odstavíme ze sporáku.