Hovězí vývar tmavý
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 80 g
 - Sodík 554 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 116.7 mg
 - Draslík 1053.7 mg
 - Vláknina 9164 mg
 - Vitamín A 9164 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 111.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu.
 - 
                                2
Polovinu očištěné zeleniny přidáme v kuse k změklému masu a vaříme na mírném ohni.
 - 
                                3
Druhou polovinu zeleniny nakrájíme na plátky s kouskem cibule. Osmažíme do zlatova na rozehřátém tuku a přidáme do vývaru.
 - 
                                4
Podáváme s vaječnou sedlinou či smaženými noky.