Zapékané papriky plněné fetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 283 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 745 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 59.5 mg
 - Draslík 293.7 mg
 - Vláknina 7000 mg
 - Vitamín A 7000 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 105.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté papriky rozpůlíme a očistíme.
 - 
                                2
Fetu nakrájíme na kostičky a naplníme jimi připravené papriky. Povrch pokapeme pestem, papriky urovnáme na pekáč a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.
 - 
                                3
Upečené papriky ozdobíme snítkou tymiánu.