Ovocný salát s jogurtem a šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 28 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 2.3 mg
 - Draslík 645.2 mg
 - Vláknina 11445.5 mg
 - Vitamín A 11445.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 77.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve zbavíme ovoce slupek, jádřinců a nakrájíme ho na stejně velké kousky. Vložíme je do mísy, polijeme pomerančovou šťávou a dáme na 1 hodinu do chladničky.
 - 
                                2
Před servírováním ovoce polijeme jogurtem.