Pikantní nakyslá polévka s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3167 kcal
 - Sacharidy 193 g
 - Tuky 87 g
 - Sodík 5729 mg
 - Bílkoviny 932 g
 - Uhlovodany 73 g
 - Cholesterol 4204.5 mg
 - Draslík 2002.8 mg
 - Vláknina 6553 mg
 - Vitamín A 6553 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.6 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninový vývar uvedeme do varu.
 - 
                                2
Rozpůlíme žampiony, jarní cibulky nakrájíme na dvoucentimetrová kolečka, krevety kuchyňsky připravíme. Do vývaru vmícháme citrónovou šťávu, chilli pastu, rybí omáčku a najemno nasekaný koriandr, pak přidáme žampiony, jarní cibulky a krevety a asi 10 minut povařime.
 - 
                                3
Odstavíme a vmícháme šťávu z limetky a nasekanou citronovou trávu.