Salát zelný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 49 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 207 g
 - Sodík 233 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 138.6 mg
 - Vláknina 7341.4 mg
 - Vitamín A 7341.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pokrájené zelí, mrkev, celer dáme do vhodné nádoby.
 - 
                                2
Přelijeme vřelou osolenou vodou a na 2 hodiny odstavíme.
 - 
                                3
Vrstvíme do nádob zelí a prokládáme další zeleninou.
 - 
                                4
Přidáme nať a plnou nádobu zalijeme horkým nálevem připraveným z deka.
 - 
                                5
Uzavřeme a po třech dnech konzumujeme.