Vlk mořský v soli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 272 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 98547 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 115 mg
 - Draslík 881.1 mg
 - Vláknina 2914 mg
 - Vitamín A 2914 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykucháme mořské vlky, zbavíme je žaber a šupin. Do břicha dáme rozmarýn.
 - 
                                2
Tuhý sníh vyšleháme z bílků a smícháme ho se solí. Ryby dáme do pekáče, pokryjeme směsí a dáme péct na 20 minut do trouby při teplotě 180°C.
 - 
                                3
Z ryb sejmeme solnou krustu, zbavíme je kůže a kostí, pokapeme citronem a ihned podáváme.