Studená polévka s rajčaty a paprikami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 84 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 152 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 788.1 mg
 - Vláknina 6211.5 mg
 - Vitamín A 6211.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.3 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmixujeme polovinu cibule, papriku a okurky. Přidáme rajčata a znovu rozmixujeme.
 - 
                                2
Nalijeme směs do mísy a přimícháme citronovou a rajčatovou štávu. Osolíme, opepříme a směs vychladíme.
 - 
                                3
Nakrájíme zbylou zeleninu na malé kousky, rozdělíme do misek a dáme do lednice.
 - 
                                4
Do každého talíře dáme dvě kostky ledu a přelijeme polévkou.
 - 
                                5
Podáváme se zeleninou, kterou necháme zvlášť v misce.
 - 
                                6
K polévce jsou výborné česnekové krutony.