Kachna s hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 150 g Cibule
  • 200 g Hrášek mražený
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Kachna mražená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1262 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 118 g
  • Sodík 166 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 88.2 mg
  • Vláknina 3887 mg
  • Vitamín A 3887 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachnu očistíme, omyjeme a rozdělíme na porce. Maso opepříme, osolíme a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí dusíme pod poklicí v troubě. Před koncem dušení pokličku odstraníme a kachnu dopečeme doměkka.

  • 2

    Porce vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Přidáme hrášek, vložíme porce kachny zbavené velkých kostí a společně prohřejeme v troubě.

Komentáře k receptu