Horký broskvový salát s masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Krůtí maso
  • 200 g Kompot broskvový
  • 400 g Salát Polníček
  • 50 g Slunečnice - semena
  • 1 kávová lžička Balsamico ocet
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Solamyl
  • 0.5 ks Pomeranče
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 282 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 128 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 466.7 mg
  • Vláknina 4689.8 mg
  • Vitamín A 4689.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.9 mg
  • Vitamín E 4.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na nudličky nakrájíme krůtí maso, osolíme a opepříme. Zaprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji.

  • 2

    Přidáme nakrájené broskve na plátky a promícháme. Přidáme cukr, balzamikový ocet a vymačkanou pomerančovou šťávu.

  • 3

    Na druhé pánvi nasucho osmahneme slunečnicová semínka.

  • 4

    Rozdělíme salát na čtyři díly na talířky vyložené opraným polníčkem.

  • 5

    Posypeme slunečnicovými semínky.

Komentáře k receptu