Krůtí stehno na zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Krůtí stehna
  • 500 g Zelí kysané
  • 400 g Brambory vařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Sójová omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 320 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 352 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 106.5 mg
  • Draslík 737.5 mg
  • Vláknina 4000 mg
  • Vitamín A 4000 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné, vykostěné krůtí stehno naporcujeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Maso potřeme sójovou omáčkou a vložíme do remosky vyložené pečicím papírem. Mezi porce masa a pod ně rozdělíme kysané zelí, vše ještě mírně osolíme a zakryjeme alobalem.

  • 3

    Pečeme doměkka, chvíli před koncem pečení alobal odkryjeme a přidáme vařené, nakrájené brambory. Zvolna dopečeme.

Komentáře k receptu