Zapékané drůbeží maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 6 ks Sýr Ementál (Primátor)
  • 6 ks Žemle tuková
  • 1 ks Kuře
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1148 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 73 g
  • Sodík 198 mg
  • Bílkoviny 85 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 302.5 mg
  • Draslík 535.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené kuře vykostíme a rozdělíme na 6 porcí. Porce dáme do vymazané zapékací nádoby nebo na plech.

  • 2

    Na každou porci dáme 1 plátek nebo 2 chesterského nebo jiného plátkového sýra. Zapékáme asi 8 minut pod rozpáleným grilem, dokud se sýr neroztaví.

  • 3

    Můžeme servírovat v rozříznutých sezamových houskách.

Komentáře k receptu