Kuře na bílém víně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 686 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 48 g
- Sodík 405 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 225 mg
- Draslík 584.1 mg
- Vláknina 504.5 mg
- Vitamín A 504.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté a osušené kuře rozdělíme na 8 dílů. 
- 
                                2Do 3,5l nádoby vlijeme olej, přidáme na kostky nakrájenou vařenou šunku a v mikrovlnné troubě vaříme při plném výkonu 4 minuty. 
- 
                                3Potom přidáme porce kuřete, přilijeme bílé víno, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Promícháme a vaříme při plném výkonu 7 minut. 
- 
                                4Výkon snížíme na polovinu a vaříme ještě 15 minut, aby maso bylo měkké. V polovině vaření zamícháme. 
- 
                                5Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        