Klobásy na jablkách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 8 ks Jablka
  • 4 ks Klobása vepřová
  • 5 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 770 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 756 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 55 g
  • Cholesterol 104 mg
  • Draslík 735 mg
  • Vláknina 15200 mg
  • Vitamín A 15200 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.1 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásy opečeme na rozehřátém másle po obou stranách.

  • 2

    Oloupaná, na kousky nakrájená jablka přidáme k opečeným klobásám, které jsme propíchali vidličkou. Vše dusíme 15-20 minut, až jablka změknou.

  • 3

    Na talíři klobásy obložíme podušenými jablky.

Komentáře k receptu