Grilováný žralok

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 ml Ocet vinný červený
  • 50 ml Olej olivový
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 kg Žraločí steak
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 447 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 216 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 127.5 mg
  • Draslík 419.8 mg
  • Vláknina 605 mg
  • Vitamín A 605 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraloči maso naložíme na hodinu do vzniklé marinády a poté je grilujeme (2 minuty po každé straně na každý centimetr tloušťky masa).

Komentáře k receptu