Pudinkový pohár se šlehačkou a ovocem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 37 g Pudinkový prášek - kakaový
  • 250 g Tvaroh jemný
  • 60 g Cukr krystal
  • 250 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 0.5 l Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 566 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 108.3 mg
  • Draslík 0.4 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pudink uvaříme podle návodu, ale nedáme do něj cukr. Poté ho necháme za občasného míchání vystydnout. Než vystydne, utřeme tvaroh s cukrem do hladka, jahody nakrájíme na menší kousky, šlehačku vyšeháme do tuha. Až je pudink vystydlý, zamícháme do něj tvaroh s cukrem, rozdělíme směs do servírovacích misek, ozdobíme nakrájenými jahodami

  • 2

    a ušlehanou šlehačkou. Před servírovním necháme v lednici vychladnout.

Komentáře k receptu