Bramborový salát s čerstvou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 372 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 363 g
 - Sodík 142 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 184 mg
 - Draslík 955.9 mg
 - Vláknina 21984.8 mg
 - Vitamín A 21984.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme a ve slupce dáme vařit brambory.
 - 
                                2
Uvaříme natvrdo vejce. Opereme čekanku se salátem a na kousky nakrájíme. Oškrábeme a na nudličky nakrájíme mrkev, na osminky nakrájíme ředkvičky.
 - 
                                3
Připravíme si zálivku - do vinného octa přidáme sůl, pepř, přilijeme olivový olej a rozmícháme vidličkou.
 - 
                                4
Nakrájíme uvařené brambory i se slupkou na osminy, vařená vejce na plátky, přidáme salát, čekanku, ředkvičky a mrkev.
 - 
                                5
Přidáme pažitku a vše promícháme.
 - 
                                6
Poté zalijeme salát zálivkou.